Jótékony célok


 1. Kiválasztottunk négy olyan Közhasznú Szervezetet, melynek céljait magunkra nézve fontosnak tartjuk:
            Gyermekeink Egészségéért Alapítvány
  A megyei kórház gyermekosztályán ápolt gyermekek gyógyító, megelőző ellátásának jobbítása: eszközök, műszerek beszerzésével. Újabb korszerű vizsgálati és terápiás eszközök beszerzése, és ezek alkalmazásához szükséges feltételek megteremtésében való közreműködés. Szakmai kongresszusok megszervezésének segítése.

  ÉN IS VAGYOK! Mozgássérült Generációk Érdekvédelmi Egyesülete
  Küldetésünk, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megyében élő súlyosan,- és halmozottan mozgásfogyatékos embereket születésüktől időskorukig segítsük annak érdekében, hogy az állapotuknak megfelelő módon, a sajátos egyéni érdekek figyelembevételével teljes életet élhessenek.
  Egyesületünk célja a súlyosan,- és halmozottan mozgásfogyatékos gyermekek, fiatalok és az őket nevelő családok, valamint felnőtt korú mozgásfogyatékos emberek érdekvédelme, összefogása, a társadalmi, gazdasági és kulturális életbe való bekapcsolódásuk elősegítése a társadalmi környezet támogatásával.

  A Vakok és Gyengénlátók Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egyesülete
  2004 óta önálló jogi személyiséggel rendelkező, közhasznú szervezet. Az Egyesületünk által nyújtott szolgáltatásokat, programokat tagjaink, tagi jogviszonnyal nem rendelkező sorstársaink és külső partnereink veszik igénybe.
  Olyan világban szeretnénk élni, amelyben a látássérült emberek, aktív tagjai a befogadó társadalomnak. önmaguk képesek érdekeiket érvényesíteni és esélyegyenlőségük biztosított.
  Egyesületünk érdekérvényesítő, érdek-képviseleti tevékenységei során, igényeken alapuló szolgáltatásokkal, érzékenyítő-, és más közösségi programokkal, képzésekkel, személyre szóló tanácsadással járul hozzá a Jász – Nagykun – Szolnok megyében élő vak és gyengénlátó emberek életminőségének javulásához."

  Kéz a Mancsért Civil Állatvédő Egyesület
  Egyesületünk 2012-ben alakult lelkes állatvédő önkéntesekből. Csapatunk 15-20 főből tevődik össze, önkéntes alapon látja el tevékenységét, munka és család mellett. A társadalmi munkáért térítést, fizetést nem kapunk, nincs szolgálati autónk és telephelyünk sem. Mentett kutyáinkat ideiglenes befogadóknál, családoknál helyezzük el. Kutyáink orvosi költségét egyesületünk vállalja és eledelt is biztosítunk, befogadóinknak “csak” helyet és törődést kell adni kutyusaink számára, amíg gazdit találunk nekik.
  Éves szinten 120-150 kutyát adunk örökbe, oltva, chipelve.
   
  Valamennyi támogatónk 1.000 Ft.-ot felajánlhat a támogatói összegből jótékony céllal a fentebb felsorolt szervezetek egyikének.
  A Nyilvántartási lap kitöltésekor „x”-szel kell jelölni a támogatni kívánt szervezetet.
   
 2. A támogatói összegből további 1.000 Ft-tal olyan, tehetséges fiatal sportolókat fogunk támogatni az adott megyeszékhelyen, ahol a szülőknek sajnos nincs lehetőségük anyagilag segíteni a gyermekük céljait.

3.   További 2.500 Ft erejéig helyi Közintézmények működését fogjuk támogatni feltéve, ha ebben ők is partnerek lesznek.

TámogatókTovább olvasom »

VIP TámogatókTovább olvasom »

Hírek

Az első támogatói kártya!

Két év rengeteg munka, tárgyalás, tervezés, változtatás és sok-sok ideg után végre megszületett fizikai valójában is a 0000001-es sorszám 2013.04.30.-án, 13:02 perckor.

A 0000002-es sorszám!

Személyesen Szalay Ferenc polgármester úrnak! :)
Tovább olvasom »