Idea


A családok egyre kevesebb pénzből tudnak gazdálkodni és sajnos egyre több gyermek kényszerül abbahagyni kedvenc sportágát a pénzhiány miatt. Ezzel nemcsak a gyerek lelke sérül, hanem hosszú-távon az egészséges is.
 
A Fitness Baráti Kör támogatói rendszer elsődleges célja, hogy lehetőségeihez mérten hozzájáruljon közintézmények, egyesületek és alapítványok működéséhez, elősegítse azok céljai megvalósítását. Ők azok, akik a legkevesebb támogatást kapják állami szinten, holott működésük meghatározó egy ország egy belső gazdaság működéséhez, egy egészséges és cselekvő társadalom létezéséhez.
 
Ennek az áldatlan helyzetnek a részbeni megoldására a Pelikán Sportegyesület létrehozta a Fitness Baráti Kör támogatói rendszert.

A támogatási összeg egységesen 10.000 Ft

A támogatásokat egy 365 napig érvényes kedvezményt adó kártyával fogjuk majd megköszönni leendő Támogatóinknak!
 

Hét olyan cég fogja adni a kedvezményeket, melyek az évek során már bizonyítottak, termékeik és szolgáltatásaik a minden napi élet elengedhetetlen részét képezik.
 
Ha egy év alatt csak a támogatói összeget megtakarítja a leendő Támogató a kártyával, már anyagi ráfordítás nélkül támogatta céljainkat.
 
Ha valaki úgy tud támogatni, jótékonykodni, hogy nem kerül pénzébe,
miért ne tenné meg?!

De nem csak kapni, hanem adni is szeretnénk. Kiemelten fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, az értékteremtést. Ötletünk egyediségére való tekintettel döntöttünk úgy, hogy a támogatói összeg 80 %-át visszaadjuk azoknak, akiktől kaptuk: a Magyar Társadalomnak. Jótékony célra fogjuk fordítani közösen, Veletek!
 
 
1. Kiválasztottunk négy olyan Közhasznú Szervezetet, melynek céljait magunkra nézve kiemelten fontosnak tartjuk:
 
                  UNICEF Magyar Nemzeti Bizottság
                  Gyermekeink Egészségéért Alapítvány
                  Liget Otthon Sportegyesület
                  Csillagpor Alapítvány
 
Valamennyi támogatónk a Nyilvántartási lap kitöltésével 1.000 Ft-ot felajánlhat a támogatói összegből jótékony céllal a fentebb felsorolt szervezetek egyikének.
 
 
2.  Emellett további 1.000 Ft-tal olyan, tehetséges fiatal sportolókat fogunk támogatni az adott megyeszékhelyen, ahol a szülőknek sajnos nincs lehetőségük anyagilag segíteni a gyermekük céljait. 
 
 
3. 2.500 Ft erejéig pedig helyi Közintézmények (óvodák, iskolák) működését fogjuk támogatni feltéve, ha ebben ők is partnerek lesznek.
 
 
Annak érdekében, hogy leendő Támogatóinkat is ösztönözzünk a támogatásra, további négy lehetőséget szeretnénk felajánlani:
 
 
1. Minden 500 fő támogató között Közjegyző jelenlétében kisorsolunk 1 db 50.000 Ft értékű Vásárlási utalványt, melyet majd a kedvezményt adó cégeknél lehet levásárolni.
 

2. Minden 500 fő támogató között, a Csillagpor Alapítvány felajánlásából ki fogunk sorsolni egy 30.000 Ft.- értékű Csillagpor Kreatív Zsúrszolgálat programelem szolgáltatását.


3. Azon a Támogatóink között, akik vásárlási nyugtával tudják bizonyítani, hogy a Támogatói kártya érvényessége (365 nap) alatt megspórolták a támogatási összeget, közöttük egy 250.000 Ft.- értékű vásárlási utalványt fogunk kisorsolni (részletek a Részvételi feltételek dokumentumban). A sorsolás minden 5000 fő támogató között fog megtörténni.


4. A Fődíj pedig egy személy gépkocsi lesz, melyet minden 5.000 fő támogató között fogunk kisorsolni Közjegyző jelenlétben.

Amit nyújtani tud a Fitness Baráti Kör:
 1. Támogatod a Fitness Baráti Kör céljait.
 2. Neved felkerül a Fitness Baráti Kör honlapjára, mint Támogató.
 3. Támogatsz egy Közhasznú szervezetet.
 4. Támogatod egy tehetséges fiatal sportoló céljait.
 5. Hozzájárulsz Közintézmények éves működési költségéhez.
 6. Támogatod a Pelikán Sportegyesület Fitness Szakosztályát.
 7. Neved felkerül a Pelikán Sportegyesület honlapjára, mint Támogató.
 8. A Támogatói kártya segítségével minimum megspórolhatod a támogató összeg értékét.
 9. Ha szerencsés vagy, egy 50.000 Ft.- értékű Vásárlási utalványt nyerhetsz.
 10. Szerencsésebb esetben egy 250.000 Ft.- értékű Vásárlási utalvány tulajdonosa lehetsz
 11. A legszerencsésebb Támogatónk egy személygépjármű boldog tulajdonosa lehet.
 
A Fitness Baráti Kör támogatói rendszert valamennyi megyeszékhelyen ki fogjuk építeni létrehozva ezzel egy olyan különleges társadalmi összefogást, társadalmi szerepvállalást, amely ha a gondokat teljes egészében nem is tudja megoldani, de biztosan orvosolni tudja azok egy részét.

Ötletünkre miért vagyunk büszkék: Magyar szellemi tőke!
  Magyarországon megvalósítva!
  Magyar emberek pénzéből!                
  A magyar társadalomra fordítva!
                                                      
                                       
Támogass! – Jótékonykodj! – Spórolj! – Nyerj!

Részvételi feltételek megtekintéséhez kattintson ide!

TámogatókTovább olvasom »

VIP TámogatókTovább olvasom »

Hírek

Az első támogatói kártya!

Két év rengeteg munka, tárgyalás, tervezés, változtatás és sok-sok ideg után végre megszületett fizikai valójában is a 0000001-es sorszám 2013.04.30.-án, 13:02 perckor.

A 0000002-es sorszám!

Személyesen Szalay Ferenc polgármester úrnak! :)
Tovább olvasom »